Knight Online Item Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Bir neslin hayatının belirli noktasına denk gelen Knight Online oyunu, halen günümüzde de unutulmayan oyunlar arasında yer almaktadır. Oyun döneminin popülerliğini günümüzde hala korur ve trend oyunlar içerisinde yer almaktadır. Oyunun içerisindeki etkinlikler, ırklar, sınıf ve karakter gibi birçok seçeneğinin oyuncular tarafından sevilmesi, oyunun günümüzde de hala hatırlanmasına sebep olmaktadır. Knight Online, dünya çapında birçok oyuncusu bulunan bir oyundur. 


Knight Online Hakkında


Knight Online80'den fazla ülkede oynanan bir oyundur. Oyun tek taraflı ya da birden fazla oyuncu ile oynanabilmektedir. Knight Online Item,  ücretsiz olarak ya da ücretli olarak oynanmaktadır. Oyuna giriş yapılmadan önce belirli bir üyelik sistemi bulunur. Bu üyelik sistemi ile birlikte oyun oynamaya başlayabilirsiniz. Milyonlarca oyuncusu bulunan Knight Online, 2002 yılında çıkış yapan bir oyundur. Günümüzde de halen oynanan oyun, döneminin en popüler oyunudur. İlk sürümü olarak demo şeklinde oynanmaktadır. Aynı zamanda ilerleyen süreçlerde oyun kendi içerisinde oturup, birçok ülkedeki oyuncuya hitap eder. Oyunda belirli ırklar, sınıflar ve karakterler bulunmaktadır. Bu durum kişinin oyundaki ilerleyişine etki etmektedir.


Knight Online Irklar


Knight Online oyununda, yeni başlayan bir kişi için ırk seçimi yapılması gerekir. Burada 2 ya da 5 arasında değişen sınıflar bulunur. Bu sınıflar kişinin oyundaki sürecine göre farklı şekillerde yer alır. İlk olarak 2 alt başlık altında ırk bulunur. Bunlar Human ve org  şeklindedir. Human ırkı altında bulunan sınıflar, belirli niteliklere göre ayrılmaktadır. Bu durum diğer ırklar içinde farklı bir şekilde tanımlanır. Oyuna ilk başladığınız anda belirlediğiniz ırk durumu, sınıfınızdaki özelliklere göre de farklılık oluşturmaktadır. Bu sebeple bu özellikleri tam anlamıyla kontrol edip, ardından bir ırk seçimi yapabilirsiniz.


Knight Online Sınıflar


Knight Online oyunu içerisinde savaşçı, suikastçı, büyücü ve rahip olmak üzere farklı sınıflar yer alır. Knight Online Item, sınıfları arasında belirli bir sınıf içerisinde bulunmak önemlidir. Bu sınıflar kendi içerisinde yetenek, güç ya da ustalık gibi farklı şekillerde bulunmaktadır. Bulunduğumuz sınıftaki grup arkadaşlarınızla birlikte, belirli bir gücünüz yer alır.


Knight Online Sınıflardaki Karakterler


Knight Online Item sınıflarda, ilk olarak savaşçı anlamına gelen worrior yer alır.  Burada bulunan oyuncular dövüş anlamında oldukça başarılı bir yeteneğe sahiptirler. Birçok canavarı rahat bir şekilde öldürebilecekleri gibi bu sınıftaki arkadaşlarını da korumaya almaktadırlar. Suikastçı sınıfında bulunanlar ise hız ve yetenekleri ile oldukça önemli bir sınıftır. Burada bulunan kişiler ise suikast, ok atma ya da buna benzer durumlarda tercih edilmektedir. Büyücü sınıfında bulunanlar ise yaratıkları ya da bulunan diğer düşmanları büyü sayesinde toplu bir şekilde öldürebilirler. Bu durumda da bu kişilerin büyü konusunda büyük bir yeteneğe sahip oldukları görülür. Bu sınıfta bulunan kişiler güç anlamında yetersiz olsalarda, yaptıkları büyüler ile birlikte oldukça fazla gücün sahibi olabilirler. Rahip sınıfında bulunan kişiler, oyun içerisinde en çok aranan Parti sınıfında bulunurlar. Burada iyileştirme, koruma ya da buna benzer büyüleri kolay bir şekilde yapabilirler. Güç anlamında fiziksel olarak bir yeterlilikleri bulunmasa da büyü, sağlık, iyileştirme gibi durumlarda oldukça aranılan bir sınıftır. 


Knight Online Oyununu Oynama Sistemi Nasıldır?


Knight Online oyunu çoklu oyun olarak bilinmektedir. Fakat tek başına oynamak isteyenler için de yine tekli oyun seçeneği de bulunmaktadır. Oyunda herkesin belli bir ırk altında sınıfları bulunur. Bu sınıflarda yer alan oyuncular sınıfın bulundurduğu güç, yetenek ve belirli durumları karakterlerine yansıtırlar. Bu durumda aynı zamanda oyunun ilerleyen süreçlerinde değişkenlik göstermektedir. Knight Online Item,  oyununa ilk başladığınız anda belirlediğiniz karakteriniz, oyundaki yansıtıcınız olmaktadır. Bu karakteriniz ile birlikte oyun oynamaya başlanır.


Knight Online Serverler


Knight Online Item, oyunda 19 farklı Server bulunmaktadır. Bu serverler kişinin tercih etmesi gereken bir zorunluluktur. Devamında ise level sistemi yer alır. Level sisteminde ise belirli levellere göre, belirli sınıflar bulunur. Burada en önemli ve herkesin bilmesi gereken level durumu Cz  levelidir. Bu levele yeni başlayan bir kişi de girebilir. Ya da tercihen oyunun sonuna yaklaşmış bir kişi de girebilir. Bu durum tamamen oyuncunun tercihine kalmaktadır.


Knight Online Hangi Irk Daha Güçlüdür?


Knight Online oyununda iki farklı temel ırk seçeneği bulunur. Ancak bu ırklar ile birlikte belirli bir karakter seçimi de yer alır. Karakterlerin kendine özel güçleri bulunur. Aynı zamanda yetenekleri de farklı şekillerde yer almaktadır. Seçtiğiniz ırkta bulunan karakterler, aynı zamanda o ırktaki yetenekleri de kendi bünyesine almaktadır. Oyuna ilk başlanılan anda genel olarak çoğu seçeneğin, kişiye oldukça anlamsız gelebilmesi mümkündür. Fakat oyun ilerledikçe ve level atladıkça oyundaki karakterlerin asıl güçleri ortaya çıkmaktadır. Knight Online Item, sisteminde baştan belirlenen ırklardaki karakterler henüz güçlerini kullanamazlar. Ancak karşılarına çıkan canavarlar, düşmanlar ya da bunun gibi durumlara göre ırktan aldıkları güç ve yetenekleri kullanmaya başlanır. Bu durumda oyunun daha eğlenceli ve zevkli hale gelmesini sağlar.


Knight Online Oyunu İçerisinde Nasıl Eşya Alınmaktadır?


Knight Online oyunu içerisinde karakterlerinize göre, eşyalar alabilirsiniz. Bu eşyalar oyuncuların oyun içerisindeki canavarla mücadele etme sistemlerine göre değişkenlik göstermektedir. Oyunda karşınıza birçok düşman çıkacaktır. Bu düşmanları öldürdüğünüz takdirde size para ve güç gelir. Bu para ile birlikte karakterinize göre eşya, güç, yetenek, zeka ve buna benzer durumları satın alabilirsiniz. Bazı eşyalar kişilerin belirli seviyeye gelmelerini isteyebilir. Bu durumda da istenilen levele geldiğiniz takdir de o eşyaya sahip olabilirsiniz. Knight Online Item, eşyalar kadın ya da erkek oyunculara göre farklı seçenekte yer alır. Burada da tercihe göre bir seçim yapabilirsiniz.


Knight Online Oyununda İtem Nedir?


Dünya çapında geliştirilen birçok oyunun kendi çapında farklı seçenekleri bulunmaktadır. Bu seçenekler Premium seçenek, Item seçenek ya da farklı satın alınması gereken durumları olarak bulunur. Bunlar arasında item seçeneği de yer alır. Bu durum oyuna sonradan getirilen bir özelliktir. Knight Online Item,  özelliği oyundaki  eşya, güç, yetenek ve belirli durumların yükselerek alınması ile değil, satın alarak alınmasını sağlamaktadır. Henüz yeni başlayan bir kişinin, karakterini güçlendire bilmesi için belirli seviyeye gelmesi gerekmektedir. Fakat oyuna son zamanlarda getirilen bu özellik ile birlikte, belirli bir seviyeye gelmeden de özellikler karakter için bulundurabilir. Sistemin geliştirilmesiyle sağlanan yeni özellikler, çoğu oyuncunun beğenisini kazanmıştır.


Knight Online Karakter Gelişimi Nasıl Sağlanır?


Knight Online oyunu içerisinde belirli karakterler bulunur. Bu karakterler kişinin oyundaki level atlama durumuna göre yer edinmektedir. Karakterin daha iyi durumda olması için belirli levellerin yükseltilmesi gerekir. Bu yükseltmelerde oyun içerisinde bulunan karakterin zeka, sağlık, güç ya da belirli durumlara göre geliştirmenizle sağlanmaktadır. Bunu da oyunda canavar öldürerek ya da belirli etkinliklere katılarak sağlamanız mümkün olmaktadır. Henüz yeni başlayan bir kişi için bu durumlar zor olsa da oyun ilerledikçe eğlenceli bir hale gelir.